fbpx

Waarnaar ben jij op zoek?

We zoeken allemaal “iets”

Wij mensen willen ontdekken. We zijn altijd op zoek. Op zoek naar beter, op zoek naar rust, op zoek naar méér of juist op zoek naar minder. Op zoek naar liefde, op zoek naar ontspanning, op zoek naar inspiratie of een gezonder en bewuster leven of op zoek naar onszelf. Wij zijn nieuwsgierig en leergierig aangelegd. Dat maakt ons interessant.

Ikzelf ben altijd op zoek naar een uitdaging. In mijn werk maar ook privé leven. Onbewust en bewust steeds mijn grenzen aangeven, verleggen of weer terug plaatsen. Tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek naar rust en een stabiele basis waaromheen ik het zo chaotisch en spannend kan maken als ik wil. Ik ben op zoek naar wat je noemt “een symbiose”. Al weet ik niet of dat wel bestaat, die zoektocht is al de moeite waard. Tijdens mijn tocht ervaar ik en voel ik steeds weer iets nieuws. Ik merk vooral dat ik zo veel meer kan dat ik eigenlijk dacht te kunnen.

Een van mijn avonturen begon met mijn verhuizing naar Haarlem ongeveer 3 jaar geleden. Het meisje was Twente ontgroeid en op zoek naar ruimte om mezelf te ontplooien en eindelijk te doen wat ik wilde op mijn eigen manier. Ik bezat niets, ik had geen huis, ik had geen geld, wel een (bij)baan bij de sportschool én een ambitie. Ik wilde verder met mijn massagepraktijk en meer surfen. Dát moest het worden. Na 3 maanden op de bank bij vrienden had ik eindelijk een eigen plekje en hoefde ik niet steeds heen en weer van en naar Enschede. De verhuurder van mijn appartement zei ” Ga eens kijken bij ZOED! Daar heb ik therapie gevolgd maar misschien kun jij daar wel een ruimte huren.” Een beetje sceptisch maar vol goede moed heb ik mijzelf uitgenodigd voor een gesprek. Verscholen achter de herenhuizen aan het Wilhelminapark doemde een prachtig “groen gevaarte” op. Het moment dat ik binnenstapte wist ik ” Hier moét ik zijn”. Fast forward 3 jaar later: Ik heb een lief, een hondje, een thuis en ik ben niet alleen masseuse bij ZOED Wilhelminapark maar mag mijzelf ook compagnon van Lucette Vermeijden noemen en hebben wij een prachtig draaiende formule waar lichamelijke inspanning, ontspanning, (paramedische) verzorging en ondersteuning samensmelten. Die had ik niet zien aankomen. Toch.. nog steeds ben ik op zoek naar meer. Het kan altijd beter. Ík kan altijd beter. Maar het mooie aan dit alles is: Ik leer elke dag weer iets nieuws. Iets nieuws over mijzelf, over een ander. Op zakelijk en persoonlijk niveau. Mijn doel is dat, als jij bij ons binnen komt bij de studio, je meteen een gevoel krijgt van een warme deken. Een huiskamer. Dat je veilig en vrij bent om hier te ontdekken waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen of waar naartoe je grenzen verlegd kunnen worden. Misschien ga je wel in een richting die jij helemaal niet verwacht.

 

Liefs Noami

Leave a Reply