Bubbels & Knobbels

BUBBELS EN KNOBBELS

Vergroot je innerlijke veerkracht, hervind het vertrouwen in je eigen lichaam en neem de kwaliteit van je leven in eigen hand!
Voor wie: Voor alle vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad.
Waarom deze bijeenkomsten?
Na de diagnose borstkanker en alle ingrijpende behandelingen valt het niet altijd mee om je vertrouwde leven weer op te pakken. De vanzelfsprekendheid is weggevallen en vermoeidheid en andere lichamelijke ongemakken zijn misschien gebleven. Voor de buitenwereld is dat niet te zien, maar van binnen kan het heel anders voelen. Speciaal voor jou organiseert Marijke de Vries van Creatieve therapie en coaching Haarlem samen met Nazorg Borstkanker deze creatieve bijeenkomsten om hierover uit te wisselen en gezamenlijk een gezond stuk in jezelf weer te voeden.

Tarief workshop

€ 25 per bijeenkomst
€ 125 voor een strippenkaart van 6 keer.

De bijeenkomsten worden vergoed via de aanvullende verzekeringen. Je krijgt een factuur voor kunstzinnige therapie.

Details

data :10, 24 mei,

7, 21 juni

6, 20 september

4, 18 oktober

8, 22 november

tijd:  15.30-18.00 uur
Locatie : Wilheminapark 28, 2012 KC Haarlem

Wat gaan we doen?

Tijdens deze creatieve vrijdagmiddagen kom je met lotgenoten samen. We gaan elke bijeenkomst iets moois maken. Er is ruimte voor uitwisseling, gezelligheid, erkenning, ontspanning en waar nodig is er steun. Elke bijeenkomst sluiten we af met een glaasje bubbels. Prosecco of Vlierbloesembubbels om te toosten op het leven.
De creatieve oefeningen worden zorgvuldig en stap voor stap opgebouwd, je hoeft er niets voor te kunnen, je hoeft niet kunstzinnig te zijn. Elke keer zal een andere techniek of een ander materiaal gebruikt worden. Het beleven en ervaren staat voorop, het eindresultaat volgt al spelenderwijs vanzelf.

Aanmelden