Healing Touch | Spiraal Meditatie | Wietzke van Oene

7,50

Spiraal Meditatie kan als een energie meditatie worden gebruikt voor zelfzorg om je te openen voor diepere lagen van bewustzijn.

De spiraal meditatie 

Deze meditatie volgt de natuurlijke orde van het ontwaken van de chakra’s in opengaande paren, beginnend bij het hart. Zo activeer je het geluksgevoel dat uitstraalt om dit vervolgens in een spiraalpatroon naar alle andere gebieden van het lichaam door te geven.  Dit patroon verbindt de grote en kleine chakra’s in een enkele spiraal helemaal naar het transpersoonlijke punt. De armen en benen worden hierin ook meegenomen. Het opent de hartenergie en maakt ruimte. De meditatie wordt zittend gedaan en wordt langzaam gedaan.

De Spiral Meditation is een techniek ontwikkeld door Dr. W. Brugh Joy die heilige geometrie gebruikt als middel om lichaam, geest en ziel te helen en te voeden. Het kan dagelijks worden gebruikt bij ziekte of naar wens bij een gezond persoon om een ​​diep gevoel van innerlijke harmonie te behouden. Het is ook nuttig als pre-operatieve meditatie om het lichaam aan te moedigen om sneller te genezen of voor een stressvolle situatie om je hele wezen in balans te brengen. Om de energiestroom in en rond het lichaam vollediger te ervaren in deze meditatie, gebruik je je handen als begeleider en / of zit je in een comfortabele houding.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Healing Touch | Spiraal Meditatie | Wietzke van Oene”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *