Workshops, cursussen & lezingen

PRIVÉ WORKSHOP PARTNERMASSAGE NA BORSTKANKER

Deze workshop is voor partners die, na het doormaken van een borstkankertraject, weer willen leren connecten met elkaar door middel van massage.

Prijs van de cursus is €125 per persoon.

Heb jij interesse of zou je een workshop cadeau willen geven? Neem dan vrijblijvend contact op met Noami Bergers.

 

Aanmelden

CREATIEVE BIJEENKOMSTEN

Voor vrouwen die borstkanker hebben en/of hebben gehad.

Vr 10-5  15:30- 18:00    Vr 7-6 15:30- 18:00
Vr 24-5 15:30- 18:00     Vr 21-6 15:30- 18:00

Vr 6-9 15:30- 18:00       Vr 4-10 15:30- 18:00     Vr 8-11 15:30- 18:00
Vr 20-9 15:30- 18:00     Vr 18-10 15:30- 18:00   Vr 22-11 15:30- 18:00

Prijs: € 25,- inclusief materialen en drankjes.
Aanbieding: Strippenkaart 6 keer voor € 125,-. De bijeenkomsten worden vergoed via de aanvullende verzekeringen. Je krijgt een factuur voor kunstzinnige therapie

Zorg voor jezelf, met elkaar!
Laat je vitaliteit weer een ‘boost’ krijgen.
Geniet van het samenzijn met andere vrouwen die zich herkennen in jouw ervaringen en omgekeerd.

Verras jezelf met kleine succes-ervaringen

Nazorg Borstkanker en Marijke de Vries Kunstzinnige therapie organiseren óm de week op vrijdagmiddag een creatieve workshop waar je met lotgenoten, (ex-) borstkankerpatiënten samenkomt. We gaan elke bijeenkomst iets moois maken. Er is ruimte voor uitwisseling, gezelligheid, erkenning, ontspanning en waar nodig is er steun.
Én elke bijeenkomst sluiten we af met een glaasje bubbels. Samen brengen we een toost uit op het leven, met een feestelijk glas Prosecco of Vlierbloesembubbels!

Creatieve activiteiten, hoe werkt dat?

De creatieve oefeningen worden zorgvuldig en stap voor stap opgebouwd. Je hoeft er niets voor te kunnen, je hoeft niet kunstzinnig te zijn. Elke keer zal een andere techniek of een ander materiaal gebruikt worden. Het beleven en ervaren staat voorop, het eindresultaat volgt al spelenderwijs vanzelf. Deze manier van werken versterkt je vitaliteit en werkt helend op je eigen lichaamsbeleving.
Werken met softpastel of Schilderen met plantenverf. Wolvilten of Speksteen bewerken

Naast een luisterend oor, deskundige begeleiding is er elke bijeenkomst gelegenheid om je creativiteit op te pakken met laagdrempelige oefeningen. Voor dit laatste heb je geen vaardigheid nodig, dat doe je vanzelf wel op. Nadruk ligt op het plezier van iets creëren, waardoor je leven van nu, jou meer verbinding en verdieping en energie kan schenken.

Ik heb interesse

HOUD ME VAST TRAINING

Relatiebegeleiding 

Door EFT Therapeuten Kiki Nelissen-Kleipool en Marjoleine Streefkerk.

Za 9-11 13:00-17:30 Houd me Vast training deel 1
Za 16-11 13:00-17:30 Houd me Vast training deel 2
Z0 17-11 9:30-18:00 Houd me Vast training deel 3 en 4

Bij aanmelding volgt eerst een oriënterend gesprek met Kiki of Marjoleine.
De gehele training kost €675 per stel.

We voelen ons allemaal op ons best in onze relatie als we weten dat we gewaardeerd worden, dat we serieus genomen worden, dat we een beetje bewonderd worden, dat onze partner van ons houdt en als het seksuele verlangen naar elkaar nog smeult. Aan het begin van de relatie kon je je zo verbonden voelen maar gaandeweg, door de jaren heen lijkt die verbondenheid soms moeilijker te vinden. Houd me vast is een trainingsprogramma dat die verbondenheid die je aan het begin van de relatie had weer helpt te vinden en te versterken.

De training is geschikt voor alle fasen in een relatie. Het kan een antwoord zijn op het verlangen de relatie nieuw leven in te blazen, het kan een behulpzame start zijn voor een langduriger  traject van relatiebegeleiding en ook heel kloppend zijn als afronding van zo’n traject. Veel mensen die in relatietherapie zijn geweest of de cursus hebben gedaan, verzuchten dat ze eerder hadden willen weten hoe je je liefde levend houdt. Ze vinden de training concreet en helpend om terugkerende discussies en ruzies te stoppen en helpend om de emotionele verbinding te verdiepen en versterken.

Hoe gaan we te werk?

Het boek van Sue Johnson ‘Houd Me Vast’ vormt de basis van de cursus. De bijeenkomsten bestaan uit een inleidend gesprek plus 7 gesprekken die:

  • Jullie helpen om je negatieve patronen helder te krijgen
  • Te zien dat daar niemand als schuldige in aan te wijzen is
  • Helpen de pijnplekken aan te wijzen die in dat negatieve patroon bij jullie geraakt worden
  • Jullie helpt terug te kijken op een ruzie en te zien hoe je gedrag wordt aangejaagd door jullie patroon en hoe je dat kan stoppen
  • Helpen om onderliggende emoties met elkaar te delen en op een heldere manier te verwoorden wat je nodig hebt en elkaar hierin te steunen
  • Helpen over seksualiteit te praten in een veilige verbondenheid
  • Rituelen om je liefde levend te houden
Aanmelden

LEZINGEN

7 maart 2020

HANS KNIBBE
Lezing over Zijnsoriëntatie

Tijden en extra informatie volgen

Aanmelden

Aanmelden workshop / lezing