ZOED Wilhelminapark
Zorg onder één dak

Welkom bij onze studio. Waar jij centraal staat. Waar een collectief aan therapeuten, behandelaars en teachers klaar staan om jou te ondersteunen in de zoektocht naar zowel fysiek als mentaal welbevinden.

Onderstaande paramedische praktijken
zijn bij ons gehuisvest

Indien je direct contact wilt met de therapeut klik je op de praktijknaam en word je naar de website en contactpagina van de betreffende persoon/praktijk doorverwezen.

Huidtherapie, oedeemtherapie, psychosociale zorg en diëtetiek/voedingsadvies.
Protheses en prothese lingerie. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Wat weinig (ex-)borstkankerpatiënten weten is dat er een prachtig aanbond aan luxe en comfortabele(prothese) lingerie, sport-en badkleding beschikbaar is. Jolie care biedt via de website en op afspraak een fantastische collectie. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie. Gediplomeerde deskundigen op het gebied van paramedische, cosmedische- en cosmetische huidzorg. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Aandacht Voor De Kern begeleidt mensen in werk en privé, individueel en in groepsverband. Gestalttherapeut en mindfulnesstrainer. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Voor hoofd, nek, schouder- en algehele (ontspannings) massages. Massage aangepast aan wat jou lichaam nodig heeft. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Medisch pedicure. Expert in voetverzorging voor onder andere diabetes- en reuma patiënten als oncologische voetverzorging. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Osteopathie is een behandelvorm die zich richt op de beweging van het lichaam, de organen en de schedel om jouw gezondheid te optimaliseren. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

OrthoPhysics is gespecialiseerd in darmklachten, hormonale klachten, kindertherapie en alles rondom de zwangerschap. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Zijnsoriëntatie en relatiebegeleiding op basis van Emotionally Focussed Therapie en Mindfulness training. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Psychologische (na)zorg bij kanker. Niet alleen voor degene die ziek is, maar ook voor diens directe omgeving. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Jeanine Beeftink is Voetreflex Therapeute en gespecialiseerd in: hooggevoeligheid, zwangerschapsreflexologie, behandelen van kinderen, babyreflexologie en
overgangsklachten m.n. opvliegers. Voor meer informatie klik op de praktijknaam.

Praktijk voor psychosomatische fysiotherapie, Feldenkrais en lichaamsgerichte traumaverwerking. Voor meer informatie en uitleg over de therapie klik je op de praktijknaam.

INTEGRAL PELVIC THERAPY & YOGA

Martine Wieten

Martine Wieten is een Integral Pelvic Therapy ® practitioner. IPT is een complementaire, lichaamsgerichte behandelmethode, die de gezondheid en balans in het vrouwelijk bekken bevordert, en werkt op verschillende lagen: fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Daarnaast biedt ze bij ZOED WP privé yoga-sessies aan, afgestemd op jouw individuele behoeftes.

PRAKTIJK VOOR COACHING & MASSAGETHERAPIE

Justa Donker

Voor meer informatie klik je op de praktijknaam (www.justadonker.nl)

Create desired and needed changes or navigate unexpected changes in life/health so you can THRIVE and focus on what matters most to you in life. Specialised support for stress, burnout recovery, life satisfaction, improving sleep, aches/pains, cancer recovery, LGBTQIA+ and expat topics. Yoga Therapy, Somatic Coaching, Holistic Life & Health Coaching, Mindfulness & Compassion Training. Available in English or Dutch. Specialised working with LGBTQIA+ and internationals.

Lichaamsgeoriënteerde Biodynamische
(psycho) Therapie en Healing Touch.
Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

GZ Psycholoog voor angst, trauma, stress - en stemmingsproblematiek even als meervoudige, complexe psychische problemen. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Dermatologen Kirsten Vogelaar en Monica Boot voor de behandeling en begeleiding van (chronische) huidziekten bij kinderen en jongeren. Onze missie ‘ieder kind sterk in z’n vel!’

Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

FLOOR VREESWIJK

Psycholoog (EMDR, CGT), gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten na het doormaken van kanker. Denk hierbij aan trauma, angst voor recidief, sombere gevoelens en het verlies van vertrouwen in het lichaam. Ook kan ik je helpen bij de terugkeer naar werk.

Praktijkruimte

Workshops