ZOED Wilhelminapark
Zorg onder één dak

Welkom bij onze studio. Waar jij centraal staat. Waar een collectief aan therapeuten, behandelaars en teachers klaar staan om jou te ondersteunen in de zoektocht naar zowel fysiek als mentaal welbevinden.

Onderstaande paramedische praktijken
zijn bij ons gehuisvest

Indien je direct contact wilt met de therapeut klik je op de praktijknaam en word je naar de website en contactpagina van de betreffende persoon/praktijk doorverwezen.

Wat weinig (ex-)borstkankerpatiënten weten is dat er een prachtig aanbond aan luxe en comfortabele(prothese) lingerie, sport-en badkleding beschikbaar is. Jolie care biedt via de website en op afspraak een fantastische collectie. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Aandacht Voor De Kern begeleidt mensen in werk en privé, individueel en in groepsverband. Gestalttherapeut en mindfulnesstrainer. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Medisch pedicure. Expert in voetverzorging voor onder andere diabetes- en reuma patiënten als oncologische voetverzorging. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Osteopathie is een behandelvorm die zich richt op de beweging van het lichaam, de organen en de schedel om jouw gezondheid te optimaliseren. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

OrthoPhysics is gespecialiseerd in darmklachten, hormonale klachten, kindertherapie en alles rondom de zwangerschap. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Zijnsoriëntatie en relatiebegeleiding op basis van Emotionally Focussed Therapie en Mindfulness training. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Psychologische (na)zorg bij kanker. Niet alleen voor degene die ziek is, maar ook voor diens directe omgeving. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Jeanine Beeftink is Voetreflex Therapeute en gespecialiseerd in: hooggevoeligheid, zwangerschapsreflexologie, behandelen van kinderen, babyreflexologie en
overgangsklachten m.n. opvliegers. Voor meer informatie klik op de praktijknaam.

Praktijk voor psychosomatische fysiotherapie, Feldenkrais en lichaamsgerichte traumaverwerking. Voor meer informatie en uitleg over de therapie klik je op de praktijknaam.

Lichaamsgeoriënteerde Biodynamische
(psycho) Therapie en Healing Touch.
Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

GZ Psycholoog voor angst, trauma, stress - en stemmingsproblematiek even als meervoudige, complexe psychische problemen. Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Dermatologen Kirsten Vogelaar en Monica Boot voor de behandeling en begeleiding van (chronische) huidziekten bij kinderen en jongeren. Onze missie ‘ieder kind sterk in z’n vel!’

Voor meer informatie klik je op de praktijknaam.

Praktijkruimte

Workshops